Monday, April 25, 2011

DAN SEBENARNYA....

Sebenarnya aku ni x reti nk menulis blog or menceritakan tentang segala perihal yang berlaku disekeliling aku sehari2. Aku cuma simpan dalam otak dan remind balik kalo aku nk cr kenangan tersebut. Faktor umur, kemalangan, ataupun pengambilan bahan2 terlarang yang mengkhayalkan boleh menyebabkan segala kenangan yang terindah akan luput sedikit demi sedikit bergantung kepada tahap pemikiran dan kecekapan otak seseorang itu bekerja.

Pada mulanya aku hanyalah seorang silent reader dr blog seseorang, then aku lompat dr blog ke blog. Tidak pernah terfikir pun nk buat blog sendiri. Dulu pernah jugak cuba2 nak buat blog, tp bila dah mengadap komputer je otak terus jem! apa aku nak tulis ni? last2 aku bukak mudah.my....hahahaha...

Menjelang tahun 2009 - 2010 tetiba aku tertarik utk mencuba menulis dalam blog, pada awalnya aku nk create blog ni hanya utk properties jer.... tp aku lbh byk merapu dr menjual rumah. Kang orang baca jd pening plak apsal blog dia ni byk gmbar rumah tp cite psl otromenlah, sekolahlah, mat rempitlah, frustlah, itulah....inilah.... dan dgn rasminya 2011 aku terus jadikan blog aku ni blog peribadi, voleyy??? tp aku xnak publish terlampau sbbnya aku ni mmg pemalu. X percaya? trylah ajak aku dating confirm aku xnak. Apapun x boleh.....Hahahaha....


No comments:

Post a Comment