Thursday, April 21, 2011

EXAM

Exam dh bermula pada pertengahan bulan April, tp aku punya paper pada 5&7 Mei nanti. Bila dh hujung2 sem ni makin lama makin malas plak nk study. Aura nk merdeka tu lg kuat dr aura nk study n amik exam volley??? aku dh x thn sgt nk abeskan sesi pembelajaran aku ni. 3 tahun beb mengharungi kepayahan sbg seorang pekerja + pelajar, penat sgt2..... Otak ni mmg xleh nk pikir apa dh. Tapi dh ini pilihan hidup aku..... dulu x yakin pun sampai tahap camni sbb kalo dh terkolap awl2 sem mmg aku nk berenti je terus. Tapi Alhamdulillah rezeki aku masih lg boleh meneruskan sampai ke peringkat sekarang ni. Dan aku berdoa supaya aku dapat lulus dgn cemerlang seterusnya dapat menghabiskan pelajaran aku ni 'on time'.

No comments:

Post a Comment