Friday, April 8, 2011

HOBI

Salam..... tgh tension2 ni nk rest jap, dpt menulis sikit pun jadilah. Aku x taulah semenjak virus RXZ ni dh menular ke kg aku, aku pn terbabit dalam kancah permotoran ni balik. Kini dah ditubuhkan plak kelab motor rxz area Klang, lagi bertambah2la semangat utk konvoi and gathering sana sini. Tapi aku dh tetapkan jadual pada rakan2 group yg acara konvoi rasmi dan terbesar hanya dibuat sebanyak 2 kali je setahun iaitu pada bulan Mei/Jun dan satu lagi pada bulan Disember setiap tahun. Memang enjoy sangat tapi aku dah xleh nk lincah seperti dahulu sebab faktor umur kot. Hati pun basah jer dah x kering cam dulu2..... nk fly pun kaki dh rasa goyang.... hehehe.....




Inilah aku sewaktu konvoi ke Teluk Kemang

Semangat konvoi masih ada tapi x seberani dulu






No comments:

Post a Comment