Monday, April 4, 2011

KOMPUTER

YEAH! setelah 7 tahun 6 bulan aku bekerja akhirnya aku dapat PC baru.... window tujuh lg tuuu.......pada aku kira canggihlah tu kalo nk compare dgn yg sebelum ni. Lepas ni bolehlah aku riak kt kwn2 aku yg kutuk2 aku dulu. Siap ckp opis je canggih tp masih guna komp besar gedabak! outdated! yg x thn tu siap ckp komp cenggini org dh x pakai, sume dh scrap recycle... kuang hajau.... siap korang aku nk riak... hahahaha.....

Tapi mmg betul pun komp aku yg dulu tu slow giler and selalu "hang!" mcm tuannya jugak. Tp psyco jgk bila dh dpt komp bru tp x perform... alaaa.... kalo appraisal rasanya aku patut puji diri sendiri yg aku mmg terbaik. Penat wwwooooo.... keje bertahun2 x dpt something. At least adalah appreciation daripada boss yg bossy. Tapi ayat2 aku td tu cuma ayat syok sendiri and ayat menyedapkan hati jer.... However, Aku patut bersyukur yg aku kekal bekerja disini and masih lg dpt mencari rezeki demi sesuap nasi.

No comments:

Post a Comment