Wednesday, April 6, 2011

RAY-BAN


Ni lah brand kegilaan ramai dari zaman perang dunia ke-2 sampai ke la ni. Kalo nk cerita ttg cermin mata Ray-Ban ni mmg x abis2 sampai tahun depan, so aku cite secara general cukuplah. Ray-Ban ada mengeluarkan berbagai2 design yang berubah2, tapi sekarang ni design kebanyakkannya dah berpatah balik ke zaman retro.... dan... company ni pun dah dibeli dgn negara Italy so xde lagi cop BL, dah ditukar ke cop RB.

No comments:

Post a Comment