Monday, April 11, 2011

THESIS

Setelah beberapa bulan berlalu.... kini baru aku sedar yang date line utk thesis aku adalah pada 13/4/2011.... yeah! dgn erti kata lainnya thesis aku kena dihantar esok. Tapi...... AKU X SIAP PUN LAGI!!!! kawan2 aku ckp, " ko gila ke wan" ada ke org giler sbb thesis? may be ada kot cume aku je x perasan. Ada jgk kes bunuh diri sbb thesis. Nak kata susah tu xlah susah mana (ayat riak) tp agak sukar utk dilaksanakan (ayat malas sebenarnya). Kalo buat berdikit2 atau sedikit-sedikit lama2 jadilah bukit. Sebabnya aku ni byk aktiviti luar yang lagha. Khayal je sepanjang masa tup2 cemas thesis nk kena antar esok, so apa kes??? juanz.....juanz.....ko apa pun x boleh la. Aku plan arini nak siapkan case study sikit then aku nak wat surat kpd supervisor aku yg cun melecun sejibik mcm NORA DANISH utk dapatkan title T.L (TAK LENGKAP). Harap2nya lepaslah dgn alasan2 yg aku dah standby.... hehehehe.... lambat lglah gamaknya aku nk abis study ni.....

No comments:

Post a Comment