Friday, June 3, 2011

Yeah..!!! dh lama x bukak blog ni. Bz manjang pertamanya of coz sbb keje laaa.... then sbb nk arrange utk konvoi 4/6 pastu setting moto x siap2 lagi. Dah tua2 pun still nk rempit lg...well....inilah aku, jiwa moto xleh lari dr faktor umur sekalipun menjelang senja nnt (eleh...mcmlah aku ni tua sgt baru je nk mencecah 30an kot...huhuhu...) So.... kt bwh ni la moto aku a.k.a juanz dgn wajah terbaru dan baju baru..... di lain masa nnt after blk dr konvoi sy akan upload lg gambar2 moto utk tatapan umum.

Pose kt depan kedai runcit, time ni tgh deal nk amik balik helmet2 aku yg rare dr rakan2 yg meminjam x reti nk pulang2

Time ni baru je lepas setting and uji machine kt highway belakang umah jer.... huhuhu... and the last result?? memuaskan.... Q.C kata leh fly kt highway ELITE and PLUS nnt.....

2 comments:

  1. tak sudah2 ko jadi mat rempit ek Dit? :-D

    ReplyDelete
  2. nak wat camne....dh cuba buang jiwa jauh2 tp xleh arrrr.... huhuhu....

    ReplyDelete