Monday, July 18, 2011

EDISI KAYA







Hahahahaha...... korang mesti nk jadi kawan aku kan? x pun nak mtk aku blanja sbb aku banyak wang..... aku KAYA.....KAYA.....KAYA..... RM 18, 000.00 cash di tangan. Sebenarnya gini.... itu gimik je tu. Duit tu kawan aku punya. Gini kesahnya..... semalam aku nk kuar gi site (lawatan tapak) ke Daerah Hulu Selangor. Kebetulan ada member nk follow sekali. Rupa2nya dia ada deal nk beli kereta model Honda Ferio RM18K kat area Batang Kali. Selesai wat lawatan tapak kitaorg pung terus je deal dgn owner. Spesifikasi kereta adalah seperti barikut :-

Model : Honda Ferio

cc : 1.6

Tahun : 1992

Enjin : V-tec B 16 C

Bodypart : Original convert EG9

Warna : Silver keemasan

Harga : RM18 K (harga sebelum nego RM24K)

Kawan aku ni dok kat area Kuala Selangor, dapat info melalui kawan2 juga. Punca kereta ni nak dijual sbb owner dah sakit parkinson. So lihatlah gambar dibawah ni... layan.....










2 comments: