Monday, July 18, 2011

HELMET OH HELMET

Sebenarnya aku dah xde koje dah..... sesaje je nk update blog dari terus bersawang kan.... i sgt berminat dgn topi keledar tawwww...... adakah ianya untuk keselamatan atau sekadar gaya semata-mata. xde ke sesapa yang nk membincangkan ttg isu helmet ni yer? hehehehe....

Sekarang ni kegilaan remaja untuk memiliki koleksi helmet menjadi semakin hangat sehingga sebiji helmet ada yg mencecah RM15K tau..... wah! memang giler.....

Untunglah sesapa yg ada simpan koleksi helmet byk2 leh jual, pajak and wat hantaran kawen. Juanz kt sini koleksi helmet x byk pun cuma 10 biji jer. Tapi dalam plan nk jual2 sume sebabnya????? Dah xleh nk meranggi sgt disebabkan faktor umur, jarang dah merempit n kepala satu je tp helmet sampai 10 biji...hahaha...























No comments:

Post a Comment