Thursday, October 27, 2011

MOOD KAK ELL....

Salam.... ni namanya dh xde keje atau busan atau nk tkr2 mood ataupun i mmg minat giler kt KAK ELL ni. No...no...no... i mean i minat sgt kt lagu2 KAK ELL ni..... ini hanya sebahagian shj. Ada byk lg lagu2 dia yg menusuk kalbu. Dan pada ketika ini i sedang melayan 4 shared utk memuat turun lagu2 KAK ELL. Saje nk share kt korang sume sebahagian lirik2 lagu dari KAK ELL ni samada uols pnh dgr sebelum ni ataupun dh mmg selalu dgr sbb uols idup di zaman kegemilangan KAK ELL atau membesar dgn lagu2 KAK ELL..... so....layan jelah yer...

Ella


Pengemis Cinta

Suka dan duka silih berganti
Bayang dirimu menghilang kini
Mengapa adakah aku bersalah

Menangis hati memanggilmu
Teringat segala sumpah janjimu
Dahulu akulah suri hidupmu

1
Apakah upaya
Diriku wanita
Dan yang tinggal kini
Kedukaan

Tak akan ku jadi
Pengemis cintamu
Akan kubuktikan
Kepadamu

Luka di hati kurawat sendiri
Hari berlalu musim berganti
Dan kini kau ingin
Diriku lagi

( Ulang 1 )








Permata Biru

Artist:
Ella

Permata biru usah biarkan dirimu
Disaluti lumpur dan debu kota
Permata biru berhati-hatilah selalu
Usah kau lontarkan dirimu ke lembah hina

Engkau yang dinilaikan setinggi permata

Rela membiarkan dirimu tercela
Dengan jutaan sanjungan yang kau terima
Engkau mudah merasa bangga mengapa

Permata biru usah biarkan dirimu

Disaluti lumpur dan debu kota
Permata biru berhati-hatilah selalu
Usah kau lontarkan dirimu ke lembah hina

Seharusnya kau sedar

Dirimu sungguh berharga
Tiada dapat ditukarkan harta benda
Awasilah selalu segala tingkah dan laku
Demi kebahagian menunggumu

Usah kau terus menghayalkan dirimu

Dengan kata-kata pujian yang palsu
Segalanya akan serta merta pudar
Tiba waktu dan ketika sedarlah



No comments:

Post a Comment