Friday, October 28, 2011

SHE's GONE

STEELHEART

~ She's Gone ~


She’s gone,
Out of my life.
I was wrong,
I’m to blame,
I was so untrue.
I can’t live without her love.
*courtesy of LirikLaguIndonesia.net
In my life
There’s just an empty space.
All my dreams are lost,
I’m wasting away.
Forgive me, girl.

(Chorus)

Lady, won’t you save me?
My heart belongs to you.
Lady, can you forgive me?
For all I’ve done to you.
Lady, oh, lady.

She’s gone,
Out of my life.
Oh, she’s gone.
I find it so hard to go on.
I really miss that girl, my love.

Come back into my arms.
I’m so alone,
I’m begging you,
I’m down on my knees.
Forgive me, girl.

(Chorus x2)

Lady, oh, lady.
My heart belongs to you.
Lady, can you forgive me?
For all I’ve done to you.






Siapa yg gone tu? hahahaa... sesaje je lyn lagu ni. Mat2 rock sgt suka lagu nih walaupun secara fizikalnya diaorg nmpak ganaz dgn berambut panjang, seluar koyak2 namun hakikatnya mereka2 ini (mat2 rock) tewas juga di tgn org yg bernama wanita. Kalo dh kena tinggal dgn awek mmg syahdulah babe. Tapi ni xde kena mengena dgn idup aku pun just share lirik jer sbb aku mmg minat n suka vokal penyanyi ni yg sgt tinggi xtaulah guna kord apa ntah.... meremang bulu roma.... papepun terbaik lagu ni yg boleh wat tercabut anak tekak kalo nk menyanyikannya.

No comments:

Post a Comment