Monday, November 14, 2011

30 TAHUN ~ SEARCH


PHEEEEEWITTTT !!

Agak2 korang kenal x sapa ni? Tengok je gambar kat atas ni , sure korang kenal punya ! Aku mula mengenali Amy Search ketika aku berumur 10 tahun kot pada tahun 1990. Time tu aku cuma tau lagu jer yang dinyanyikan oleh kumpulan search tetapi aku x knl dgn lbh lanjut siapa dia sebenarnya.....

Apabila meningkat dewasa aku mula memasang niat dan angan2 untuk pegi tgk konsert search secara live dan alhamdulillah tercapai jgk and byk kali jgkla aku join konsert nih. Kat bawah ni ada sedikit gambiran utk tatapan umum.....








Pada kali ni aku xnak lepaskan peluang untuk follow konsert live at P.J pada 17 Dec 2011 kalo x silap. Dan aku rasa ini mungkin konsert yang terakhir kot dari SEARCH. Untuk tahun depan x pasti lagi sbb kebanyakkan mereka dah berumur dan kesihatan juga tidak menentu. Sungguhpun begitu, jiwa rock and performance masih mantap dan TERBAIK...!!!!!!


image

Amacam ?? Nak tau kat mana SEARCH bakal membuat persembahan selain di Kuala Lumpur nanti ? Jom kita gegar FACEBOOK FENOMENA SEARCH .. Klik KONSERT FENOMENA SEARCH 30 TAHUN ini dan untuk mengetahui harga tiket dan juga menempahnya secara online , korang klik http://www.tickethotline.com.my/events/search30/ ini ..

Jangan lepaskan peluang ini !! Bukan senang nak tengok otai main woooo !!!



No comments:

Post a Comment