Tuesday, November 1, 2011

GERAM

Terlebih dahulu aku nk nyatakan di sini bahawasanya blog ni aku buat sbb ikut hati aku nk tulis apa, so xde nk tema2 mcm blog fakta ker, blog agama ker, blog kucing ker, blog gossip liar ker, atau whatever blok yg berblog2 laaa.....blog ni blog suka hati aku nk tulis apa. Ada aku kesah? so aku xde nk publish2 kalo ada yg terbaca tu alhamdulillah dan terima kasih byk2 sbb sudi menjenguk blog cacamarba ni.

Entry kali ni aku nk lepaskan geram. Ini sume kesinambungan cite kete yg aku nk jual tempohari.
Jual kereta

Buyer yg bersungguh deal dgn aku tu x jadi beli tanpa alasan yg kukuh dan x gentle. X dewasa, mcm budak2..... kalo x jd bgtau jer aku ni bkn jenis suke nk maki2 org. Alaaa....kalo kena dgn org kaki maki pn xdehal la kan sbb bknnya ko rugi pun. Sesen aku x amik duit deposit lg cumanya apsal call x angkat? sms x balas? xde kata jadi ke x? apa kes?. Last bercakap dgn dia hari khamis dan keputusannya mmg dia jadi nk beli kete tu. Skang ni dh hari Rabu tapi aku call dr hari jumaat smpai la ni x berjawab. Kemana? bagaimana? Dimana? Apakah? Adakah? Setan gondol betullah (ni dikira sbg mencarut ker?) come on la brader....ni kita deal bkn deal bdk tadika, trust anyone x jadi beli ckp jer......

Kepada yg terbaca entry ni harap2lah sgt kita ni manusia biasa jer. Dan aku pn xde hak nk mrh2 kt org yg wat slh tu cuma kita ni hidup ada peraturan. Dah di beri petunjuk utk berjalan so jgn bengkang bengkokkan jalan tu....kadang2 JKR dh wat jalan tu dh elok dh tp kita je ngada2 jalan short cut. Ish! Merapu meraban dh ni cite pasal jln pulak.... oklah....takat ni je utk kali ni.... mood x stabil ni.... huh!

No comments:

Post a Comment