Wednesday, December 21, 2011

VIRUS NAKAL

Salam....

Xtau nk ckp camne, rs terkejut pn ada, rs blur2 pn ada..... citenya gini. Semalam aku on ym guna email. Tetiba ada plak ym masuk dr "seseorang ittew" yg pnh mengusik jiwa, sewaktu waktu dahulu. Ayat2nya lebih kurang cengginila :-

"seseorang ittew" : hi there?

aku : ?

"seseorang ittew" : kenapa "?"

Aku : Tadi bkn ke ada tegur "hi there" so tu yg jd "?' tu...

"seseorang ittew" : x pernah post apa2 since 2 years back

Aku : Tapi camne leh ada ym masuk?

"seseorang ittew" : may be virus kot, betul mmg x tau pun n xde post pape. Zuan
ada add ym ker?


Aku : hhhmmm....virus ek? pandainya virus pilih org.

"seseorang ittew" : xde post papela, may be virus kot....

Aku : it's ok... :-)

Then perbualan kami berhenti setakat disitu sahaja. So apa kesudahan cite ni? kesudahannya dh abeslah... nothing cuma nakal gk virus tu ek? rs nk ku cepuk2 je virus tu wat onar di petang Rabu. Sangat2 occayyyy.....

No comments:

Post a Comment