Wednesday, January 11, 2012

OH! PEPERIKSAAN......

As salam....

Hai.... kembali lagi aku di alam peperiksaan. So makanya berbizi2anlah aku untuk mentela'ah pelajaran. Pada ketika ini sume IPT awam mmg tgh dilanda wabak stress sbb nk exam. Senario ni mmg dh sinonimlah sbg seorang pelajar kan? cuma bezanya aku pelajar Part Time dan yang selainnya tu adalah pelajar Full Time. Dah lama x perah otak ni.... Time skng blaja x mcm dulu2, skng ni lg truk kot sbbnya baca tajuk je trus trlelap. Kalo dulu gagah lg baca 1 perenggan br leh trlelap. hahahaha...... ntahlah juanz smpai bilalah nk buang sifat malas tu. Aku saje je nk coret2 kt blog ni dr trus jd usang kan. So sekurang2nya adalah update dr aku.

1 comment: