Thursday, January 19, 2012

PANAS ATI

Firstly syukur alhamdulillah sbb nama dh out from VIVA list. Tapi hati panas tetap meluap2. Pagi2 buta dtg tgk list mmg confirm nama x naik n dh double check dgn lect pn mmg BETUL nama x naik (kata nk email tp x email pun... cam hampeh...). Then dgn tenang dan senyum kambing aku blk terbongkang kt umah siap main FB lg, tetiba 3 jam selepas tu kul 11.30am lect tu call blk soh pth blk gi fakulti utk VIVA. Helllloooooo....... sesuka hati mak tiri belah ayah kau jer kannnn.... xpe2. aku pn dgn kelam kabut dtg blk ke fakulti dgn wajah cemas sbb kena VIVA. Sampai je kt fakulti 7 panel kuar sorang2, slh sorang lect dh cabut kabel laptop. Bila aku tanya supervisor aku jer kannnnnn.... "Saya kena viva ke puan? Eh, nama u ada dlm list x? xdelah puan. So sapa soh awk dtg? Puan Asra soh..... Oooooo....sori2 tersilap td. Ada sedikit kesilapan teknikal." :-)

Aku pun senyum jer..... seronok kan? best2..... SABO JELA JUANZ..... jgn mrh2 x baik kan? Yang baik datangnya dari ALLAH, yang buruk tu mmg dr aku sendiri. TAPI lagi buruk kalo aku diperlakukan kayak gini. Emangnya saya ini apa? adoi TERcakap indon plak..... ok ols.... nk cite tu jer.... selamat hari Jumaat dan cuti CNY. Daaaaa......

4 comments:

  1. panas kjp jer.... pastu ok dah..... :-)

    ReplyDelete
  2. Adib : thanks... mtk bunga sejambak! huhuhu...

    ReplyDelete