Monday, February 20, 2012

HANDPHONE ROSAK......

Alahai....apalah malangnya nasib aku nih. Hish! x baik mengeluh juanz..... citenya gini, mlm td tgh feel melayan internet tetiba hp "hang" pastu aku terus tido n biar jela sampai ke pg. Kebiasaannya hp tu otomatik akan o.k dgn sendirinya. Tp pg td hp tu tetap jgk "hang" aku pn restart tp tetap sama jgk. Pastu cabut bateri n psg blk.... tp tetap sama jgk. Last2nya langsung xleh nk on. Hambik kau! So dgn perasaan berbaur sedih aku pn survey2lah hp kt alam sentral. Tapi mata ni asyik memandang ke arah android model ni je haaaa...... huhuhu.....

Hehehe.... nafsu bosar..... 7.7 inch, dgn kelajuan 1.4 Ghz tuuu.... laju beb! tapi terlupa, bila aku seluk poket kiri kanan barulah ku sedar yang kemampuanku hanya sekadar hp model ni jer.....hahahhaha......



2 comments:

  1. hahaha, yelah tue..ntah2 hp lg canggih tapi story yang menarik sgt2 dan ade terselit lucu;heheh

    ReplyDelete
  2. mana ada.... semalam br je beli hp br yg harga RM99 jer... :(

    ReplyDelete