Thursday, March 22, 2012

TUGASAN KU III

Hahahaha.... kalau bos aku terbaca blog aku ni mau kena maki ni. May be camnilah ayat yg kuar dr mulut dia kot..... "oooo.....ni keje korang ek? nape x ajak saya join sekali?" " hahahaha....sorry2 bos ini pun kebetulan pegi site sambil menyelam minum air, singgah kt Bukit Melawati, Kuala Selangor jap dah possing2 bagai terus kitaorg sambung keje balik." Huhuhuhu... jgn marah ye bos......"
















occay lads!!!......ready to continue my work. see ya......



4 comments:

  1. sudah ler serindit...memang ni keje awk pun..hahahhahaha...sy nampak aritu

    ReplyDelete
  2. nak wat camne mmg setiap lokasi yg best2 tu adalah "site" saya....so mmg xleh nk elak dah ni.....hehehe...

    ReplyDelete
  3. Hahahahahaha...pecah tembelang....

    ReplyDelete
  4. sambil menyelam minum air ler huda.... hehehe....

    ReplyDelete