Tuesday, July 24, 2012

MOTIP GAMBAR????


Motip? laaaa...korang ni... sume benda kena ada motip ke? xde motip papepun..... just sesuka hati mak sedara belah mak aku jer aku nk ltk gmbar ni. Aku suke gambar lelaki yg duduk atas batu tu sebenarnya. Ayat-ayat puitis tu sila abaikan yek sbb ianya xde kena mengena dgn aku pun. Dah kebetulan ada kt gmbar tu so mls nk edit2 buang ayat2 tu.... Kalo korang nk copy paste silakan tapi i like jejaka yg duduk atas batu tu. Seolah-olah mcm tgh mancing tp frust berjam-jam tunggu x dpt ikan. So dh 3 hari dia duduk kt situ nk tunggu nelayan bot kecil utk dtg membantu beliau utk pulang ke bandar metropolitan. Sebabnya dah 3 hari jugak dia x masuk keje dan dengar2nya akan diberhentikan kerja.... hahahaha..... sengal......

No comments:

Post a Comment