Monday, August 13, 2012

ASTRID - TENTANG RASA

Hari Ahad yang lalu aku ada blk ke kampung, biasalah ini sememangnya rutin aku every week lagipun kampung aku x jauh dari town Klang n Shah Alam around 30 - 45 minit jer. Leh berulang alik gi keje lg tu...... hehehehe.... so setiap kali balik kampung tu aku berkesempatan utk menonton rancangan ASTRO. Aku suka layan cite Opera Vann Java dalam BINTANG kot channel bape ntah. Selain tu aku suka gak layan rancangan BUKAN EMPAT MATA. Best rancangan ni, pastu minggu tu dalam rancangan ni diaorg ada jemput artis popular ASTRID. Wah! barulah berkesempatan tengok ASTRID life (kt tv jela....). selama ni cuma tgk kt video klip n gambar2 jer.... boleh tahan artis2 Indon ni. Lagi2 kalo turun ke BANDUNG.... pergh! majoriti sumenya standard artis2 SINETRON sih. Member aku siap offer lg tuuuu.... cilakak ko MEOR! hehehe.....




 Yang ni Astrid berlakon dalam drama pentas Opera Van Java.




Lirik Lagu Terbaru Astrid – Tentang Rasa

Aku tersesat
Menuju hatimu
Beri aku jalan yang indah
Ijinkan ku lepas penatku
‘tuk sejenak lelap di bahumu

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Tentang cinta yang datang perlahan
Membuatku takut kehilangan
Ku titipkan cahaya terang
Tak padam di dera goda dan masa

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya


Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

No comments:

Post a Comment