Thursday, August 9, 2012

TER...TER...dan TER...lagi....



Assalammualaikum sume....   :-)

Semoga di pagi Jumaat yg indah ini aku doakan kalian sume yg membaca blog Kembara Jalanan sentiasa diberi kebahagiaan, kesihatan yg baik, umur yg panjang dan murah rezeki..... Sebenarnya aku ni slalu je wat perkara "UN"plan..... tp mmg aku suka wat gitu, sbb kdg2 kalo rancang dasyat2 pn bknnya leh jadi kan? ekekeke..... segala2nya bermula dgn hanya ckp2 kosong kt member tempohari, Rabu malam Khamis nk pegi AEON Bukit Raja, Klang tp sebenarnya just ckp2 jer.... last2nya memang TERpegi pong! pastu bila dah TERpegi ada plak sesi selanjutnya TERbeli plak. Hahahaha.... Kemudian keesokkan harinya (Khamis petang) blk keje leh plak TERpizza plak kan..... ingtkan kt Setia Alam x ramai org, tp xpelah dh memang nak sgt2. Pastu lps berbuka leh kuar blk leh TErfoldover kt Mc'D lagi..... Wah! gila ke apa ni? pastu leh lajak plak TErpegi Port Klang mlm2 buta apa kes? xde tujuan pun..... Pastu TERsinggah plak kt kedai perabot kt K.R.U (Kg. Raja Uda Klang) hahaha.... Pastu kan ada lagi tu... blk dr Port Klang n K.R.U tu leh TERpegi ONO Bundle plak kt S.K.I (Sungai Kapar Indah, Kapar, Klang). Pastu leh TERbeli plak.... aduyai...... blk dr ONO Bundle tu terus blk umah, online jap pastu leh TERkuar blk gi ngeteh plak.....udahnya sampai ke awal pagi (jam berapa x boleh dinyatakan disini.....sensitip you....) plz zuan jgn byk sgt TER dlm hidup tu volley??? pasni xtaulah apa lg perkara TER nk berlaku? ada byk lagi nk list TER yang berlaku sebenarnya tp cukuplah kot utk 2 arini.... hehehe.... selagi x membahayakan kesihatan oklah kot TER tu yer.....  peace!  ;p ;p ;p ;p ;p





No comments:

Post a Comment