Monday, September 24, 2012

FANTASY PREMIER LEAGUE 2012 / 2013

Demam lagilah gamaknya......  Liverpool kalah 1 - 2 dgn M.U di tempat sendiri...malu yoep!!!! Sebenarnya kalau ada kaki baru best main menatang nih kan? so secara otomatiknya hampir separuh staf kt opis aku main menatang nih so..... aku pn x ketinggalan terbabit sama. hehehe.... Kena pandai meramal n pilih player x semestinya kena pilih yg power2 jer....  sume org xtau aku sokong mana sebab aku lalang..... tp hakikatnya aku memang minat THE BLUES sejak azali lg. Biarlah org kata cap ayam ke apa hati aku tetap pada THE BLUES...... huhuhuhu.....






3 comments:

  1. LELAKI kalo tak fantasy league ni mcm kurang something je kot.hehe
    wahhhh CHELSEA ea juanz??? abg long ana pon fans the blues gak =P

    ReplyDelete