Sunday, September 30, 2012

LEGOLAND MALAYSIA PROMOTION

Assalammualaikum..... harini aku nk share2 gambar je dgn nk bgtau Legoland Malaysia J.B through Suria City Hotel ada wat promotion. Nak cite lagi detail contact diaorg sendirilah. Nak tau Legoland ni best ke tak rasanya korang lg tau dr aku kot. Tengah hot ni.... keychain paling murah pun RM25. Jangan persoalkan tentang duit tapi persoalkan tentang keseronokan dan pengalaman yang anda susah nak dapat di lain2 tempat kecuali anda pegi Oversea sana tu haaa.... ni dh ada kt Malaysia kita kenalah bersyukur.... :-)











2 comments:

  1. nkg legoland! tp jaoh..
    sobsobsobsssssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe... pegi je kt pasaraya tu haaaa.... kan ada dijual mainanya kt situ kan? hehehe....

      Delete