Sunday, September 9, 2012

SNAP SANA SINI.......

Hai... hai... hai.... selamat pagi Isnin sume.... br lepas meeting td tetiba rasa nk update blog tp xdelah cite best pun just cite bdk2 ribena jer... Baru-baru ni ada terkecil hati dgn kwn sekuliah dulu. Xdelah sampai menghukum tp agak kecewa gak la dgn sikap RIAK dia tu. ok fine dia pakar DSLR dan dgn kemewahan harta yg dimiliki tp siap mention nk tunjuk kt someone (ditujukan khas utk aku... siap ckp nama pulak...). Walaupun x direct tp TERsentap jgk bila terdengar berita tu. errmmmm... ok maafkan dan bersikap positif jela.... sebenarnya aku x reti nk ckp pasal kamera DSLR ni al-maklumlah bdk baru belajar. Bila ditanya je model apa aku terus senyap, nk ckp kang segan plak yela... kamera kita cikai2 jer... tp skill tu kalo guna 1.3MP pn leh hasilkan sesuatu yg menarik kan? pucuk pangkalnya skill.... huhuhu.... dan yang sebenarnya byk gambar aku x upload sebabnya..... belum ada niat ataupun mcm x rasa nk upload lg. tapi kali ni aku sharelah kt korang sket2 gambar WITHOUT EDIT.... ada jgk yg edit tp simple2 jer....






 
Without edit - Picture taken @ Sungai Selangor Dam, Kuala Kubu Bharu



 Without edit - Picture taken @Pantai Remis, Jeram





Picture taken @ Bukit Kucing - Malacca - RXZ Convoy......

Itu shj.... ianya hanya gambar.... juz snap2 gitu jer xde nk skill mana pun.... malas plak nk edit2. Ianya hanya utk tatapan sendiri dan kepuasan diri sendiri jer.... Kalo rajin nnt nk outing tp xtau kemana sbbnya blom upgrade lg my baby Nikon tu.... :-)


1 comment:

  1. waaaaaaaaaaaaaaaaahh Juanz !
    baby Nikon?????? *meleleh air lior*

    ReplyDelete