Thursday, October 11, 2012

WALLET BARU KATANYE.....

Assalammualaikum.....

Fuhhhh...!!! baru je menarik nafas lega sepanjang minggu lepas dan minggu ni sgt2 bizi. Akan bersambung semula ke minggu hadapan dan harini jgk aku br je nk ngadap PC kt opis ni haaa..... arini aku nk berehat2 walaupun keje menimbun2 tu tp xpelah aku kayuh pelan2. Arini aku nk bgtau kt korang yg aku dh beli wallet baru tau setelah beberapa tahun aku xde wallet. Kesian kan kt aku asyik kena bhn je dgn kwn2. Apalah diaorg ni, aku x pakai wallet pun diaorg nk bahan kan.... hehehe... ok lah aku nk share gambar wallet temporary yg bertahun2 jgklah aku guna. huhuhu....

 See??? my wallet before...... very2 nice kan>?

 Very old school ...

 Memang layak pun kena bahan dgn kwn2... hahahaha......
 

Sebenarnya bukannya aku xnak tkr wallet baru tapi aku ni memang seorang yg sgt2 cerewet dlm memilih brg. Aku rela  pakai je wallet lama tu selagi x jumpa lagi wallet yang berkenan di hati. Tu blom cite psl jam tangan lg tu..... cerewetnya ko juanz..... Wallet yang hilang dulu aku sayang sgt2 sbbnya wallet tu diperbuat drpd kulit tulin/asli. So kalo nak dikirakan wallet yang baru ni pun masih tak dapat nk memuaskan hati aku lagi. Tapi xpelah dah lama sgt aku berwalletkan plastik bekas i.c tu so mmg masa dh time utk tkr yang baru. Tapi kan..... ada org ckp wallet aku ni wallet dr "up town" ataupun wallet pasar malam. hihihi....terpulanglah kpd mereka tetapi hanya Johari je yang akan mengenal Maniam. Lama jgk kot nk kumpul dana utk beli wallet ni.... kalo wallet "up town" ataupun wallet pasar malam gaji ujung bulan dr dulu aku dh sambar dah.... huhuhuhu.... la... la... la...


 See? my new wallet like girl kan? panjang giteewww......


 Hambik kau!!! leh isi bagai2 kad yg xde function dan wang didalamnya...hahaha....


Wallet "up town" ataupun wallet pasar malam jer.... huhuhu....



6 comments:

  1. a'aa cam purse pompuan je..
    kehkeh..
    tp comel..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm jer kan.... tp sbnrnya ni walle utk laki, multisex... hehehe....

      Delete
  2. Bukan multisex...unisex laaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke? mcm brg plak pakai ayat "multi" kan? oh! my english..... hahaha....

      Delete
  3. alamak smartnye wallet Juanz !!!
    tlg belikan 1 utk ana bleh????
    plisss..plisss..pliss =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. kt "up town" n pasar malam banyakla ana.... huhuhu....

      Delete