Sunday, November 25, 2012

DURIAN CREPE

Assalammualaikum.....

Entry sy pada kali ini adalah edisi BAKAR LINE....!!!! hahaha.... last week aku ada order durian crepe daripada Iman's Sweet's Temptation's utk aku jer sbb aku nk rasa. Then saje upload dlm FB dan memeranjatkan respon sgt baik dr rakan2. Diaorang ingt aku yg jual so masing2 nk order. Makanya arini aku ameklah order dr diaorg utk order 2nd time daripada Iman's Sweet's Temptation's. Sesapa yg terbaca entry aku ni jgn panas hati plak yer.... silalah order kt runner yg berhampiran dgn tpt anda atau buat sendiri je senang. Sila berjumpa dgn Encik google utk dapatkan resepinya yer... T.Q

  



 Lazat kannnnnn......


Wah! empuk gitewww... mcm bantal kekabu pulak.... ekekeke.....

6 comments:

  1. nampak memang sedap....
    memang heboh sangat sekarang ni pasal durian crepe ni...



    add lah ita dalm fb..
    datuk seri eita omar

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah! datuk youuuuu.... kelassss!!!

      Delete
    2. hahahah...datuk fb gok...guane sangat

      Delete
  2. xsedap!!!!!!
    sbb saye xsuke duyan..
    haha

    ReplyDelete
  3. Sedap durian crepe nie..tengah belajar nak buat..hehehe..(dah basuh tangan lum nak makan dalam kete tu..hehe)

    ReplyDelete
    Replies
    1. time ni dh x ingat lynn basuh tgn ke apa, talan jer.... hahaha....

      Delete