Wednesday, November 21, 2012

MUARA HATI

Assalammualaikum....

Tetiba nak menghapdet lagi.... Rasa cam nak hapdet lagu la plak, dan akhirnya lagu ni kot yg sesuai sebab ianya sedang popular. Err.... err... best sgt ke lagu ni? OST Adam dan Hawa - Muara Hati....aku sekadar share jer, tp korang jgn DENGAR tau sbb aku share lirik bknnya share video, korang baca je lirik ni dan nyanyikan ikut version korang yer.....hehehehe...... layannnnn.....  :-)

Muara Hati - Hafiz ft. Siti Nurhaliza

Cinta terpisah ruang waktu
Tetap cinta bersatu dalam hatiku
Walau raga kita tak mungkin bersama
Ku yakini hati kan tetap setia

Ku percaya kemana pun kau berjalan
Suara cinta menuntunmu kepadaku
Kerna bila cinta sudah bersenandung
Takkan terpisah hati

Korus:
Demi cinta dalam hatimu
Ku yakin engkau untukku
Meski jejak pisahkan kita
Cinta kan bawa kembali padamu

Hoo uuu..

Aku ada kerna kau ada
Dan cinta hatiku hanyalah untukmu

Jalanku tertuju padamu
Kemana pun kan pasti kembali

[Ulang Korus]

Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk
Bersatu dalam hatimu
Hanya dirimu dan aku

Demi cinta dalam hatimu
Biarkan aku merasuk (merasuk dalam hati)
Cinta..

1 comment: