Tuesday, December 18, 2012

RIDE TO WEDDING DAY ~ HUTAN MELINTANG, PERAK

Salam Sejahtera diucapkan,

Post kali ni aku nk share kt korang pasal ride ke kenduri kawen kawan aku Sani@John di Hutan Melintang, Perak pada bulan November 2012 yang lalu. Dah lama kan baru nk post? xpelah at least ada jgk di post utk tatapan umum. Last call utk menutup tirai 2012.... tp xtau la kot2 ada lg post2 last call 1, last call 2 last call 3 lps ni.... muahahaha....oklah, ride ni bermula dan berkumpul di Pekan Kapar, Klang. Ride yg sempoi, enjoy dan xde rushing2. Kitaorg berkumpul seawal jam 9 pagi dan bertolak dalam sekitar jam 10.30 pagi. Permulaan ride so far ok xde masalah. Kitaorg melalui jalan Klang - Sabak Bernam. Bermula dari sekumpulan kecil pemuda pemudi gang2 RXZ menjadi segerombolan rxz group setelah pick up rakan2 dr Tg. Karang dan Sungai Besar. Gambar kt bawah ni yang akan menceritakan segala2nya..... layannnnnn.......







Careful you are being watched.....!!!!

Superfriends.......




 X laju pun, 120km/sejam jer.... jalan kampung xleh bwk laju2... nk fly2 kang kena baling kayu plak.... hahahaha.....

 Ganas seyhhhhh....!!!!


 Ni aku dlm kebosanan menanti rakan2 dari Sungai Besar kata nk saing ride sekali.


Inilah dia pacaran yang sudah pun berpacar. Pengantin lelaki siap pakai kasut Red Wing lg tuuu... bakar line sungguh...!!! huh!!!  ;p

2 comments:

  1. waaa...gi konvoi tak ajak orang...
    heheheh...

    comel pengantin tu..
    yg duk sebelah tu bila plok?..

    ReplyDelete