Monday, December 31, 2012

SELAMAT DATANG TAHUN BARU 2013

Assalammualaikum.....

Tinggal beberapa jam sahaja lagi lembaran tahun 2012 akan melabuhkan tirainya untuk ke tahun 2013 walaupun mengikut kalendar Islam sebenarnya sekarang ni kita telah pun melangkah ke alam tahun 2013. So cemana dgn azam? malam ni nak sambut tahun baru ker? hahahaha... last yg betul2 aku sambut tahun baru masa zaman jahil dolu2 kot dlm tahun 2000 - 2001, rasa-rasanya laaa..... Tak pasti plak.... tahun2 berikutnya aku just lepak2 kt kedai mamak jumpa kwn2, dating (errr....ada ke x ek? lupa plak) atau gi tgk wayang. Rasanya itu tak dikira menyambut sbbnya aku x berada betul2 kt dataran atau tempat rasmi utk menyambut tahun baru tu. Kalau bukan tahun baru pun dah memang itu aktiviti yg akan aku buat. Sebenarnya malam tahun baru tu x bermakna pn dalam hidup aku, biasa je kot xde yg special. So kesimpulannya malam ni aku x tau nk kemana. Xde plan lagi dan lagi satu memang PERANGAI TER...TER... suka wat plan last minute apa yg terlintas difikiran. huhuhuhu.....

2 comments:

  1. selamat tahun baru..

    harap lebih bersemangat lagi di tahun baru ni

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru..semoga perniagaan tambah2 maju

    ReplyDelete