Tuesday, February 5, 2013

FEBRUARI MUNCUL KEMBALI

Assalammualaikum.....

hai....hai...hai.... kembali lg dlm bidang penulisan. Target tahun ni 1 bulan 1 post at least. hahahaha... cukup setahun dh ada 12 post so oklah kan xdelah bersawang..... tp kalo ada post2 yg berlebih2an tu kira extra mark or bonus la kalo time study2 dulu. Sebenarnya aku x sedar yg masa berlalu terlalu cepat  sbb tiap2 ari asyik ingat tarikh jer tp x sdr betapa pantasnya masa berlalu. Umur pun dh makin meningkat tp perangai still mcm budak2. Sekarang ni dah bulan FEBRUARI, Yeah! best2... org kata bulan FEBRUARI ni adalah bulan yg romantik. Termasuklah sifat2 org yang lahir dalam bulan FEBRUARI ni....sangat tepat kot.... ok jom kita kenali sifat orang yang lahir dalam bulan FEBRUARI especially yang lahir pada 17 FEBRUARI 198? ni... hihihi... xde ke sesapa yg nk bg hadiah? plz la kalo bole i nk request hadiah skali... la la la la la.....


Kajian Sifat Berdasar Bulan Kelahiran (Dato' Dr. Fadzilah Kamsah)

FEBRUARI 

Berfikiran abstrak

Sukakan benda yang reality dan abstrak

Inteligent

Bijak dan genius

Berpesonality yg mudah berubah

Mudah menawan org lain

Agak pendiam

Pemalu dan rendah diri

Jujur dan setia pd segalanya

Keras hati untuk mencapai matlamat

Tidak suka dikongkong, mudah memberontak apabila dikongkong

Suka kegiatan yg lasak

Emosinya mudah terluka dan sgt sensitif

Mudah mempamirkan marahnya

Tidak suka benda yg remeh-temeh

Suka berkawan tapi kurang mempamerkannya

Sangat berani dan suka memberontak

Bercita-cita tinggi dan suke berangan-angan dan ada harapan utk merealisasikan impiannya

Pemerhatian yg tajam

Suka hiburan dan sukan

Suka benda yg bersifat seni

Sangat romantik pada dalaman tetapi tidak pada luaran

Berkecenderungan pada benda yg tahyul

Amat mudah dan boleh menjadi terlalu boros

Belajar untuk mempamirkan emosi

p/s : Jangan percaya sangat ini hanya kajian walaupun hakikatnya memang hampir 90% tepat.....  :-)


6 comments:

  1. huuhuuuu, cehh ayat jgn pcaya konon, tp repeat balik 'hakikatnya' hmpr 90% tepat....

    pesanan & harapan : semakin umur kita meningkat, kematian juga semakin hampir dengan kita,Semoga Shahzuan Mustakim sentiasa istiqamah dalam sebarang perkara yg berunsur kebaikan.aminn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakaka.... thanks atas nasihat dan peringatan itu... :-)

      Delete
  2. 90% tepat pd diri kamu ae...hihi...nk adiah? nti ct bg spek mata lama ct...ct dh jupe..hahaha

    ReplyDelete
  3. bulan ni besday ko ke? oooo.. nasib baik aku lupa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo...malang sungguh aku x ingatkan ko....

      Delete