Tuesday, February 19, 2013

SET RXZ VS RAY BAN

Assalammualaikum......

yeah! saje nk share coz dpt kutip2 set rxz buruk2 dr kawan2. Kebetulan ada saki baki dr kawan2 dan kebetulan kawan tu pun dh x pakai moto rxz, makanya aku kutipla set buruk dia yg lama2 tu. Dan kebetulan plak tank utk kaler n model yg sama aku ada simpan kt kampung. Dan akhirnya lengkaplah sudah body set rxz model/kaler boss bluish black. Dan pada masa yg sama semalam kwn bg pinjam spec ray ban limited model utk tujuan jualan... so melaram kjplah sementara belom dijual... huhuhu... gambar ada di bawah....













Inilah dia rupanya set RXZ model boss bluish black.... sgt buruk kan? tp ianya sgt berharga... huhu...

spec oakley ni koleksi peribadi not for sale
 





 Ni plak Ray Ban yg member aku suruh jualkan.... limited model katenya....


2 comments: