Monday, July 1, 2013

MISIKU KUZA

Assalammualaikum.....

Arini saje je nk update pasal cite drama kt astro ni tajuknya misiku kuza. Apa yg menariknya cite ni? xde yg menarik pun dan aku x pnh tgk pun.... Abes nape update psl cite ni? sebenarnya saje je nk bgtau officemate aku ada berlakon dlm drama ni. Tu je point utamanya... hahahaha.... watak tempelan je tp satu ofis dh riuh n nk mtk sign kt dada.... Jenuhlah kwn tu nk menepis bahan dr kawan2. Dan satu lg bkn dia sorang je berlakon, sebelum ni ada lg 2-3 org berlakon utk slot rancangan di TV9 pasal futsal, sebelum tu ada sesi interview dan yg sorang lg ai la terbabit tp bkn sbg sorang pelakon. Hanyalah penghias muka depan surat khabar selangorku sahaja. Jadilah.... macam2 hal diaorg ni.... oklah, itu je update dr aku utk arini...... daaaa......


Ni la officemate aku yg berlakon tu. Namanya Che Rahman berumur 24 tahun. Still single lg tau... cepat2 masuk minang.... hehehe....

8 comments:

  1. Replies
    1. agak2 ada komersial x? cer cite apa value yg u ada?

      Delete
    2. i mmg lah tak de rupe yang komersial mahupun gojes..i cuma ada usaha untuk pakej jadi isteri yg baik. keh8

      Delete
    3. sambil kedua2 tgn diletak ke bahu dan mata terbeliak memandang atas... OH EM JI.....

      Delete
  2. tajuk menarik.. 24? sama ngan hana.. haha

    ReplyDelete
  3. wah...kawan ngan retis...mintk sign...ahahaha

    ReplyDelete