Monday, October 7, 2013

BZ BZ BZ

Assalammualaikum.....

Alhamdulillah aku msh sht walafiat.... syukur... dh lama benar aku x update blog ni. Niat hati ni mmg meluap2 semangat utk menghapdet tapi apakan daya tugasanku terlalu banyak sampai x smpat nk curi2 masa. Kalo ada masa terluang pn skejap je tak dan idea nk mari.... hadoi.... apalah yg aku nk cerita pd post aku kali ni ek???? errrmmmmm..... nothing..... nanti2lah kalo aku ada semangat yg kental yer. Skang ni nk hapdet blog seolah2 mcm nk mendaki gunung Kinabalu kau.... hambik! gambaran yg penuh mencabar.... oklah olss.... ai nk menyantap makanan ni sbb terlalu lapar. Ni pun tapau jer.... :-)

4 comments:

  1. apa kata ko update pasal shaklee? hehehehhehe... mmg berbaloi baloii baloi beb... lalalalalaaaa.... :p

    ReplyDelete
  2. aah kan.... bagus jgk idea ko tu.... tp aku x reti nk promote2 ni.... :-)

    ReplyDelete
  3. Salam. bila nak update pasal projek rxz tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..... good idea, hampir terlupa dgn RXZ tu. Pe cite tah...hahaha

      Delete