Thursday, August 28, 2014

31 OGOS 2014

Cuti 3 hari bermula dari 30 Ogos 2014 - 1 Sept 2014 nak kemana kita? local? over the sea? or.... see the sea only? hahaha.... xde idea nk gi mana, rasa mcm nk duduk rehat2 kt umah jer.... maklumlah penat sgt bekerja siang malam. So mcm biasa..... perangai UN-PLAN tu mmg dah sebati dalam diri ini nak wat camne kan? sesuka hati je nk kemana, ikut gerak hati, ikut keadaan semasa, ikut mood, ikut kemahuan, ikut-ikut org jer, ikutkan hati nk tido je kt umah.... muahahahaha.....

#lastyear31ogosaikenakejeyounayakatorang

No comments:

Post a Comment