Tuesday, September 30, 2014

POSTING 1ST OCT 2014

Assalammualaikum...

Motip tetiba rajin lak nak menghapdet blog??? dasar sgt kannnnn.... bole je bknnya x bole. Bila dh dimulakan mmg pasni berderet-deretlah posting2 merapu... katenya bizi? tersangat2 bizi ni pun sempat jgk nk posting sepatah dua ayat utk hari pertama dalam bulan Oktober. Minggu ni dalam jadual kerja Isnin - Khamis adalah masa untuk bermesyuarat. So makanya mmglah kena buat laporan mesyuarat dan ke hulu ke hilir terkejar2 meeting tu. Nak dijadikan cite, ada satu lagi tambahan tugassssss...... nak tau x? ai olls dpt gi kursus mengendalikan bot tau pada 11 - 14 Oktober 2014. Perasaan gembira berbaur pening2 jap penuh persoalan... "kenapa mesti aku?????" hurmmmmm... anggap jelah ini rezeki dr Allah sbb kita x tau apa akan jadi di hari mendatang. Sebab kursus ni adalah permulaan untuk aku layak menduduki exam pengambilan lesen mengendalikan bot. Manalah tau rezeki aku pasni boleh buat part time job bwk org gi mancing kt laut pulak kan.... manalah tau... layan jer.....

No comments:

Post a Comment