Sunday, May 17, 2015

NEON - NEON KUALA LUMPUR

Semalam selesai sudah layan kak porah dan melepak lelama kat majlis kenduri kawen member opis, makanya aku dihalau balik free2 jer (padan muka) terus shoot ke Kota Dam...!!!! (Kota Damansara) minum jap kat "Gulam Mee". Aku berdua je dgn kwn sekampung aku sebagai peneman. Jam masa tu menunjukkan jam 6.30 petang so aku ajak dia masuk town KL dah lama x meranggi.... kitaorg lepak kt Shell Tol Jalan Duta sementara nak tunggu solat Maghrib tu makanya sempatlah main snap2 gambar.... best jgk rupanya jadi poyo nih! poyo poyo poyo poyo jer..... wekkkkkkk...... 

Lama giler x lepak KL.... park kete kt BB Plaza then aku jalan kaki jadi gelandangan sambil layan bebudak busking kat kaki2 lima. Memang saje nk merasa kehidupan di bawah lampu neon-neon Kuala Lumpur. Bersyukur sangat2.... sebab..... indahnya kehidupan yg Allah aturkan utk aku. Byk perkara yg nk dihuraikan tp xpelah... hiraukan jelah....  So..... itu sahaja aktiviti aku semalam. Balik umah? pukul berapa? kenapa nak tanya2? hahahaha..... yg pasti masih ada lagi rupanya perangai lama aku yg x bole hilang iaitu...... 'un-plan'.


1 comment:

  1. minggu dpn nk jln sne gk :P

    p/s: xbeli lg spek baru...hohohoho

    ReplyDelete