Thursday, July 27, 2017

HIGH IMPACT PROJECT

Assalammualaikum wbrt...❤πŸ•ŒπŸ‡²πŸ‡Ύ
Selamat PagiπŸŒ„ semua...❤ yg D sayangi & kasihi  krn ALLAH Ta'ala.

Arini aku nk bercerita tentang satu project yg aku bru je join. Sebenarnya aku dh malas nk run apa2 bisnes lagi sebabnya aku kalah dgn MASA. Antara sbb lain ialah KEPERCAYAAN dan juga PENIPUAN, dan yg paling famous adalah MLM. Dulu aku rajin wat mcm2 keje termasuk meniaga tepi jalan, pasar malam, MLM, kontraktor, runner dokumen dan mcm2 lg laaa.... tp tu dulu laaaa..... skang ni aku nk tenang2 jer sbb pd aku jd manusia ni kena belajar cakap "CUKUP" walaupun sebenarnya nafsu ko seluas lautan dan rungutan ko 7 petala langit dan bumi. hahaha..... betul x? kalo x betul tu makanya ko bkn manusia normal  sbb mcm maksum jer.... kecuali nabi2 rasul2, sedangkan Nabi Musa pun x sabar dgn ujian Nabi Khaidir...padahal Nabi Khaidir tu level2 Nabi je kot sedangkan Nabi Musa tu level Rasul dan Ulul'azmi ikut rank tpt ke-3 lg kauuuu.... nampakkkkk... manusia....  

Aku ni jenisnya bkn suka nk promote2 sgt produk atau whatever laaa.... aku lbh suka bercerita merapu2 sampai ko tertipu pastu rasa mcm nk join padahal NOTHING... hahahaha...tu lah aku kalo nk tau....

Ok part ni kena serius.... 

Aku tergerak hati nk join projek ni lepas aku follow FB sorang hamba ALLAH ni yg selalu menyampaikan perihal akhir zaman. POsting beliau x jumpa kt mana2 tempat lg setakat ni dan boleh rujuk kt Ulamak Pujaan kalo apa yg disampaikan tu adalah SALAH. So far aku rasa ok dan mmg BENAR apa yg disampaikan tu.... Haaa....nk tnyalah tuuu "mana ko tau posting tu BENAR?" aku xnak jawab..... Jaman skang ni mmg ramai manusia suka BERSANGKA-SANGKA dan suka MEMPERSOALKAN. Topik ni panjang kalo nk dikupas so full stop kt sini yer.

Ok.... yg ni bru aku nk masuk cite pasal projek ni.... apa yg aku rasa projek ni special adalah--->>>>  ko rs ko mcm student x cukup masa nk urus hidup ko dan siapkan assigment yg di bagi. Sebenarnya projek ni mcm latihan kemahiran 'ONLINE' sebelum ko melangkah ke alam REAL bizzzzzznessssss..... kalo kuncup kenalah mekarkan kelopak bunga tu. Hari-hari kena siram benihnya sampai tunasnya berputik senyum mekar mewangi... :-)

Oklah... panjang bebelan aku ni.... ckp byk pun x guna.... bacalah ayat standard yg aku dh reka-reka ni supaya ko paham. Kalo x paham gak nnt aku translate bahasa LATIN plak.... ok babe!!! jom join lekassss.....


Akses Alam Jutawan
Berminat Lekas Komen & Kongsi
Perasmian Produk Idaman Dunia
Baca Status PENTING Ni Sampai Habis
(kuota akan ditutup bila keahlian cukup)
.
Kepada sesiapa yang ada lebihan simpanan yang tak terusik melebihi 500 atau 1,000 Ringgit, saya sarankan awak SERTAI PELUANG LUMAYAN ni, alihkan sekejap simpanan awak tu untuk beranakkan duit sehingga 100 ribu AT LEAST secepat 3 bulan atau kita ramai2 target 1 juta sebelum bulan 12 ni. Wajib untuk sesiapa yang BENCI hidup berulang2 macam bertahun2 sudah.
.
Kepada yang berjaya daftar, 1 email rasmi dari senangPAY dalam bentuk RESIT sudah pun dihantar melalui surat rasmi ke akaun email masing2 (kecuali yang gopoh sangat sampai ejaan pun salah menaip). Dan untuk makluman, urusetia syarikat tu akan reply pada HARI BEKERJA sahaja, so relax. Pastikan gaya pemikiran u all mestilah bersifat BANGSAWAN & KAYA JIWA, sebab project ni hanya untuk mereka yang mindanya ada World Class tapi hidupnya disepit dengan suasana yang dia sendiri BENCI, so orang2 macamni biasanya akan kami selamatkan, akan ada BLUEPRINT ditunjukkan cara nak u all jadi jutawan.
.
Esok siang urusetia syarikat tu akan hubungi kita pakai telefon, kita akan dapat macam2 sementara tunggu kuota keahlian cukup, setiap dari peserta akan diKURNIAkan 1,000 Ringgit bagi setiap 10 keahlian sama yang dia bantu pada orang ramai. Huraian menatang ni akan diberikan SANGAT TELITI oleh urusetia mereka.
.
Daripada simpan duit 1,000 Ringgit kat bank sampai ke sudah duit kita banyak tu jugak bertambah pun tidak, baik alihkan kejap duit tu ke POTENSI BEBAS KEWANGAN. Bila cukup jer “kuota ahli” dalam masa terdekat, kita akan dapat senarai kargo berharga, duit pun dapat balik, kita repeat order balik, duit simpanan kita pulak yang bertambah2… Kemudian kita repeat jer formula sama, sampai masing2 hit 1 juta, diam2 sudah. Dah nama pun Misi Terahsia Kita semua, kan?
.
Siapa yang ada minimum 500 Ringgit,
Siapa yang ada minimum 1,000 Ringgit…
~~~~~
Siapa nak join
HIGH IMPACT PROJECT

Lekas Klik sini
((( https://www.Misi-Terahsia.com/VIP-Shahzuan )))

http://gg.gg/Hati-Tenang

Tak pernah lupa Dua Empat Tujuh XOXO